Met trots kondigen wij aan dat Rugbyclub9 dames dit seizoen met twee teams zullen strijden in twee verschillende divisies. Dankzij ons sterk groeiend potentieel kunnen we onze ambities waarmaken en tegelijkertijd nieuwe talenten opleiden.

Team Rood – Ons doorgewinterd team in D2 ✨ Het Rode team gaat dit seizoen de strijd aan in Divisie 2 met één duidelijke ambitie: kampioen worden na jaren lang een vaste waarde te zijn in D2! Deze ploeg zal zich richten op het verbeteren van hun prestatie van vorig seizoen om de top te bereiken. We hebben er het volste vertrouwen in dat zij de competitie zullen domineren. 

Team Blauw – Ons nieuw team in D3 ✨ Het Blauwe team, ingeschreven in Divisie 3, zal zich focussen op het opleiden van nieuwe speelsters en alle wedstrijden proberen te winnen. Dit team biedt de perfecte gelegenheid voor beginners om hun technische skills en basiskennis van rugby te ontwikkelen en dit door genoeg speelminuten te krijgen op het veld. Door de juiste begeleiding en training willen we ervoor zorgen dat ze kunnen doorgroeien naar het Rode team. 

Bij Rugbyclub9 geloven we dat plezier en vriendschap net zo belangrijk zijn als winnen. Samen genieten van het spel en het creëren van blijvende vriendschappen staan centraal in onze filosofie. Dit ongeacht in welke divisie er wordt gespeeld!

Waarom Meedoen?
Uitdagende trainingen: Of je nu een doorgewinterde rugbyspeler bent of net begint, wij bieden trainingen die zijn afgestemd op jouw niveau. Dit doen we met 3 coaches met een opmerkelijk rugbyverleden.

Teamgeest: Maak deel uit van een hechte, ondersteunende sportfamilie die je aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen. Hier maak je nieuwe vrienden voor het leven.

Toekomstperspectief: Door deel te nemen aan het Blauwe team krijg je de kans om door te groeien naar het competitiegerichte Rode team.

Volg ons avontuur op onze social media kanalen en moedig beide teams aan naar succes! Samen bouwen we aan de toekomst van Rugbyclub9 damesrugby!